Garantievoorwaarden

  1. Het mechanisme van het horloge heeft 1 jaar garantie. Mocht het mechanisme niet meer naar behoren functioneren kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij voor een nieuw horloge. Wij vragen direct naar het serienummer dat staat op de garantiekaart, die u bij elke bestelling krijgt toegestuurd via onze e-mail adres info@civoux.nl.
  2. Tijdens de garantieperiode, in geval van defecten als gevolg van materiaal- en fabricagefouten of montagefouten, word het horloge gerepareerd zonder enige kosten te vereisen op de loonkosten en de prijs van een vervangend onderdeel.
  3. De waterdichte eigenschap van de horloges is niet het vaste kenmerk van elk horloge. Om deze reden valt bij ons de waterdichtheid niet onder onze permanente garantie. De horloges zijn getest op waterdichtheid bij 1ATM (30 meter), echter kan de veroudering van de onderdelen van het horloge de waterdichtheid aantasten. Uw horloge is ontworpen voor normaal gebruik. Lees de voorwaarden in dit garantiedocument en de gebruikershandleiding zorgvuldig door.

Onder de volgende voorwaarden vervalt de garantie op het horloge:

A. Er sprake is van stootschade waardoor het mechanisme niet meer naar behoren functioneert.
B. Het horloge defect is door natuurrampen zoals brand e.d.
C. Het horloge door iemand anders dan CIVOUX is geopend.
D. De kast van het horloge, mechanisme en het glas bekrast, versleten of beschadigd is.
E. De klant niet meer beschikt over de garantiekaart waarop de datum van aankoop staat beschreven met de ID van het horloge.
F. Het horloge is blootgesteld aan water.
G. Het horloge defect raakt door de opwindveer te lang op te winden middels het aandraaien van de kroon.