Flip book element

Skycha Blue

225

Beslis zelf over luxe

Het Civoux horloge is voorzien van een sunray wijzerplaat waarbij het middels de ultradunne lijnen een subtiele textuur toevoegen aan het horloge. Elk detail op de wijzerplaat is voorzien van een solide 3D-print wat zorgt voor een aangenaam aanzicht. Tevens beschikt het horloge ook over lichtgevend fosforescerende wijzers voor goede zichtbaarheid in het donker. Het uurwerk is voorzien van anti-kras saffieren glas met 316L roestvrij staal voor de band en kast.
Wat de Skycha model uniek maakt is de pracht die het uitstraalt om de pols. Vanwege de elegante vorm van de bezel en de specificaties van het uurwerk behoort dit horloge tussen de top categorieën in de markt. Met dit ontwerp beleeft u uw eigen avontuur in stijl, met een luxe en opvallende uitstraling. Ondanks dat dit een bescheiden ordinantie betreft, is dit model een echte blikvanger.
Op dit moment kunt u ervoor kiezen om het leven voort te zetten zonder na te hoeven denken over dat ene accessoire dat uw outfit compleet maakt. Alles wat u nodig heeft om uw pols is slechts één dag van u verwijderd.

Categorie:
Meer informatie

Skycha Green

225

Categorie:
Meer informatie

Skycha Black

225

Categorie:
Meer informatie

Skycha White

225

Categorie:
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.