WIE ZIJN WIJ?

Opgericht in Rotterdam, hebben we besloten om een horlogemerk te creëren dat toegang geeft tot een luxe levensstijl met een exclusief kunstwerk om de pols waarbij het uurwerk elegant is ontwikkeld met een onderscheidende uitstraling. Een horloge is door de jaren heen een steeds belangrijker accessoire geworden. Het laat zien dat over elk onderdeel van de outfit is nagedacht. Het is een kunstenaarschap die veel aandacht vereist. Daarom heeft CIVOUX ervoor gekozen om de Octagon collectie te ontwerpen, die het skelet van het uurwerk in zijn geheel laat zien. Het geeft een prettige uitstraling en het mechanisme van het horloge is van dichtbij te bekijken.

Civoux

Wij zijn een ontwerps-gedreven bedrijf

Onze Missie

In tegenstelling tot andere merken willen wij ons onderscheiden in het produceren van tijdloze horloges. Op het eerste opzicht lijkt onze missie simpel: ‘’Zorgen voor genuanceerde ontwerpen waarbij de verhouding tussen superioriteit en prijs behouden blijft’’, maar zo eenvoudig is het niet.

Elke dag ontwikkelt CIVOUX zich om de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. We blijven investeren in het bedrijf om onze kwaliteit te perfectioneren en om de best mogelijke draagervaring te bieden.

We zullen altijd proberen om de beste prijs voor onze klanten te bieden. Wij zorgen voor een snelle levertijd. CIVOUX verwerkt de bestellingen nog dezelfde dag en levert ze de volgende dag af bij de logistieke dienstverlener, waarna een Track & Trace nummer aan de klant wordt verstrekt. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog voor verzending bij de logistieke dienstverlener afgeleverd.

– Civoux