Betekenis achter onze logo

Het getal π is een wiskundige constante waarbij de decimalen achter de komma oneindig zijn. Dit begrip correspondeert met het standpunt van CIVOUX waarbij er gestreefd wordt naar productie van tijdloze horloges. Hierbij wordt er dagelijks gewerkt aan de optimalisatie van onze producten en klantenservice.

WIE ZIJN WIJ?

Opgericht in Rotterdam, hebben wij besloten om een horlogemerk te creëren dat toegang geeft tot een luxe levensstijl met een exclusief kunstwerk om de pols waarbij het uurwerk elegant is ontwikkeld met een onderscheidende uitstraling. Een horloge is door de jaren heen een steeds belangrijker accessoire geworden. Het laat zien dat over elk onderdeel van de outfit is nagedacht. Het is een kunstenaarschap die veel aandacht vereist. Alle horloges van CIVOUX worden met veel toewijding ontworpen om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Civoux

Vertrouwd vakmanschap

Onze Missie

In tegenstelling tot andere merken willen wij ons onderscheiden in het produceren van tijdloze horloges. Op het eerste opzicht lijkt onze missie simpel: ‘’Zorgen voor genuanceerde ontwerpen waarbij de verhouding tussen superioriteit en prijs behouden blijft’’, maar zo eenvoudig is het niet.

Elke dag ontwikkelt CIVOUX zich om de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. We blijven investeren in het bedrijf om onze kwaliteit te perfectioneren en om de best mogelijke draagervaring te bieden.